dilluns, 4 de juliol de 2011

Kalimetal #0135

Ei Metaleros/es!! Arriba una nova edició del programa i... com que ja hem entrat a l'estiu i tots tenim ganes de vacances, aquest serà el darrer programa de la temporada!

Ens agafarem uns dies per anar preparant coses de cara al setembre, que serà quan tornarem a descarregar els temes que més us agraden, a portar-vos tota l'actualitat i les novetats del moment... però el blog no descansarà i, cosa interessant que passi, aquí ho podreu trobar!!

Com sempre, ens agradaria recordar-vos que teniu maneres de posar-vos en contacte amb nosaltres: a través del mail a kalimetal666@gmail.com; a través del Facebook i a través dels comentaris en aquest mateix espai! Dir-vos que, de moment, ja tenim una proposta d'especial de cara la temporada vinent, i és que ens han demanat temes que tractin sobre begudes alcohòliques i festa (com ens agraden aquests temes...)

Però ara (i com diria el molt honorable Jordi Pujol) això no toca!! Ara toca descarregar-se el programa final de temporada, que hem volgut dedicar al Wacken Open Air i a posar temes que a nosaltres ens ha donat la gana... però tots ells amb un motiu concret!

Us deixem el tracklist i els enllaços de descàrrega i us desitgem a tots/es unes bones vacances d'estiu (si en teniu) i un bon estiu en general!!

01) AvantasiaAngel of Babylon
02) AirbourneBack on the Bottle
03) EnsiferumDeathbringer from the Sky
04) Visions of AtlantisElegy of Existence
05) DeadlockRenegade
06) Primal FearRiding the Eagle
07) Van CantoPathfinder
08) MotörheadIn the Name of Tragedy
09) SireniaWinter Land
10) As I Lay DyingThe Plague
11) Blind GuardianRide into Obsession
12) Judas PriestMetal Gods
13) ManowarDie for Metal
14) X JapanJade
15) The 69 EyesThe Good, the Bad and the Undead
16) Dark MoorA New World
17) CreedFear
18) MetallicaBroken, Beat & Scarred
19) KorpiklaaniKultanainen
20) DisturbedAnother Way to Die
21) DelainNothing Left
22) Hayseed DixieLick It Up

Descarrega't la Primera Hora
Descarrega't la Segona Hora