dilluns, 4 de juliol de 2011

El Clàssic de la Setmana # 114

Com ja sabeu, fa un temps va saltar la notícia de que els membres de Judas Priest havien penjat un comunicat a la seva pàgina web dient que l'Epitaph World Tour seria la seva última gira. Poc després es va saber que la banda estava preparant un nou treball discogràfic i tothom ens vam quedar confusos davant d'aquesta segona notícia...

Judas Priest es dissolen? Fan un nou disc? Què passa amb la banda, es preguntava tothom? Doncs acaben de penjar un altre comunicat a la seva pàgina web aclarint tots els possibles dubtes sobre el futur de la banda. En aquest comunicat s'explica que la gira que van començar fa unes setmanes serà l'última gira mundial, però que això no vol dir que la banda es dissolgui; tot el contrari, ja que estan escrivint i composant nous temes que interpretaran en directe en festivals i esdeveniments especials, però que no presentaran per tot el món. Per tant, tranquils, que tenim Judas Priest per anys!!

L'any 1980, quan ja no eren uns nens, van editar un dels seus àlbums més aclamats: el British Steel. Dins del mateix, s'inclou un tema que no falta en cap dels concerts dels britànics que, per cert, estaran tocant al Pavelló Olímpic de Badalona el proper 2 d'agost, acompanyats dels també anglesos Motörhead i Saxon.

Avui us deixem amb un gran himne!! En un directe de 1982 a Memphis, Rob Halford ens presenta el tema!!