dijous, 14 d’octubre del 2010

Breus #24

Ens deixa Steve Lee

El vocalista de la banda suïssa Gotthard, Steve Lee, va morir en un accident el passat 5 d'octubre a Nevada, als Estats Units. La seva dona, Brigitte Voss Balzarini, i el baixista de la banda, Marc Lynn, van presenciar l'accident.

El cantant estava fent una ruta en moto amb uns companys, quan es van parar a posar-se la roba de pluja en una zona de la carretera interestatal 15; un camioner va perdre el control del seu tràiler, fent-lo xocar contra el grup de motos estacionades, amb la mala fortuna de que una d'elles va impactar al cos d'Steve. El vocalista ja va patir un accident de cotxe a Itàlia ara farà uns dos mesos, del qual en va sortir miraculosament il·lès.

Steve Lee deixa un legat de més de 10 àlbums, entre estudi i directes, cançons com Hush, Firedance, Standing in Light i Lift U Up i col·laboracions especials com la de Montserrat Caballé en el tema One Life One Soul.

Des de Kalimetal, volem enviar tot el recolzament i suport a la dona d'Steve Lee i a la resta de membres de la banda.

--------------------

Lordi es queda sense bateria

La banda de heavy metal finlandesa Lordi, va emetre un comunicat a la seva recentment estrenada pàgina web, explicant els motius de la marxa de Kita, el bateria que ha format part de la banda en els darrers 10 anys:

És una llàstima haver d'anunciar-vos que Kita deixa de ser membre de Lordi.

Kita ha pres la decisió de continuar la seva carrera pública com ell mateix, sense el seu alter ego. Això entra en conflicte directe amb una de les pedres angulars de la imatge de Lordi. Per tant, li resulta impossible continuar com a membre de la banda.

Lordi continuarà com sempre, emmascarats i caracteritzats, encarnant a monstres. De fet, la propera gira es portarà a terme segons el planejat.

Volem donar les gràcies a Kita per aquests anys en els que ha sigut un part important de la banda i el nostre èxit i li desitgem tot el millor en el futur.


D'aquestes paraules, signades per la resta de membres de la banda (Mr.Lordi, Ox, Awa i Amen), podem extreure que el concert del proper 6 de desembre a Barcelona no perilla. Esperarem a veure com apareixerà a l'escenari el nou bateria.