dilluns, 6 de setembre del 2010

Nou Àlbum/Vídeo/Gira de Lordi

Com ja sabreu molts de vosaltres, els finlandesos Lordi són una de les bandes preferides del programa; des del seu pas per Eurovisió l'any 2006 ens van deixar bocabadats i seguim tots els seus moviments!

El proper 15 de setembre és la data mundial del llançament del seu nou treball discogràfic, Babez for Breakfast, el qual presentaran en un primer concert el 18 del mateix mes a la seva ciutat natal, Hèlsinki. Posteriorment, començaran una gira europea de presentació en la que faran uns 30 concerts a 13 països diferents.

En aquest gira, sota el nom Europe for Breakfast i que tindrà parada a Barcelona a la Sala Mephisto el proper 6 de desembre, la banda aprofitarà per presentar els nous temes i les noves màscares dels seus membres. El dissenyador de les mateixes, el mateix Mr.Lordi, comenta que tant les cançons del nou disc com les màscares tenen un toc a l'època daurada dels '80.


Segons el vocalista, les noves indumentàries els fa semblar més dolents, tenen aspecte de velles i tenen colors més vius que les anteriors. Amen fa la vista enrere i torna als seus orígens del disc Get Heavy; Lady Awa s'ha fet una operació d'estètica que la fa semblar més jove; Kita ha fet una retrospectiva de si mateix i Ox encara s'ha fet més animal; per la seva banda, Mr.Lordi ha incorporat serps al seu vestuari.

En l'apartat musical, This is Heavy Metal és el tema presentació del nou disc dels finlandesos; a continuació us deixem amb el videoclip original, intentant emular el Thriller de Michael Jackson, però quedant una mica pobre després d'altres vídeos de la banda, molt més treballats que aquest darrer.