diumenge, 16 d’agost de 2009

Breus # 09

La veterana banda americana W.A.S.P han anunciat la data de llançament del seu proper treball discogràfic; Babylon, el nou àlbum basat en els Quatre Genets de l'Apocalipsi, sortirà a la venta el proper 12 d'octubre i el seu tracklist serà el següent:


01. Crazy
02. Live To Die Another Day
03. Babylon's Burning
04. Burn
05. Into The Fire
06. Thunder Red
07. Seas Of Fire
08. Godless Run
09. Promised Land

--------------------------

Els nois de New Jersey, Bon Jovi, editaran el seu 11è treball d'estudi el proper 10 de novembre; tot i això, a partir del 31 d'agost, podrem escoltar ja el senzill presentació d'aquest nou àlbum.

El productor de la banda ha fet públic el nom de l'àlbum, We Weren't Born to Follow; properament, es donaran a conèixer el tracklist i la portada del mateix, així com les dates de la propera gira de Bon Jovi.

--------------------------

Els holandesos Within Temptation han anunciat la sortida al mercat d'un nou disc en directe que portarà per títol An Acoustic Night at the Theater. Aquest nou treball recull els temes acústics realitzats en els concerts que la banda va oferir el novembre de l'any passat per Europa. El proper 30 d'octubre sortirà a la venta a Suïssa, Alemanya i Àustria; el 2 de novembre ens arribarà a les nostres tendes i a la resta del continent.

Actualment, la banda es troba en un moment de repòs pel naixement del segon fill de la vocalista Sharon den Adel i del guitarrista Robert Westerholt. Tot i això, ja han comentat que tenen previst editar un nou treball el proper any.

--------------------------

Els que també estan preparant nou àlbum són els alemanys Rage; a partir del 20 d'aquest mes d'agost, es tancaran als Twilight Hall Studios per enregistrar Unity, el nou treball que té previst veure la llum el febrer de l'any vinent.

El productor Charlie Bauerfeind serà el responsable d'aquest treball que, segons una nota oficial, comptarà amb elements progressius i cançons orquestrades. En aquesta nota també es comenta que aquestes parts ja s'han gravat amb la Lingua Mortis Orchestra amb l'ajuda de Victor Smolski. Esperarem més detalls i seguir informant.

--------------------------

Els reconeguts bateries Eric Singer i Alex Holzwarth, de Kiss i Rhapsody of Fire respectivament, seran els bateries del nou treball d'Avantasia, el projecte de Tobbias Sammet, líder d'Edguy.

Eric Singer ja va tocar en l'anterior disc, The Scarecrow; en aquesta ocasió s'ha buscat un bateria de reforç ja que els Kiss estan preparant nou disc i gira i Tobbias no pot exigir-li que deixi la seva banda per aquest projecte. Pels temes més àgils i ràpids, s'ha pensat en el bateria de Rhapsody of Fire, Alex Holzwarth, a qui Tobbias Sammet considera un gran músic.

De moment no es coneixen més detalls sobre aquest nou disc, però el que si que ha assegurat el cervell d'aquest projecte és que ens podem esperar una col·lecció de 10 àlbums a completar el 2017. Tenen moltes cançons composades fins el moment, però volen seguir creant i produïnt per completar aquesta col·lecció.