dissabte, 15 de juny del 2013

El Clàssic de la Setmana #174

L'ex bateria de bandes com Dream Theater o Avenged Sevenfold, en breu deixarà de ser membre de la súper banda Adrenaline Mob; Russell Allen, Mike Orlando i John Moyer tenen per davant quatre show per Amèrica llatina, juntament amb Halestorm, per acomiadar-se de Mike Portnoy, qui ha emès un comunicat de premsa per dir que no pot estar a més d'un lloc a la vegada i els compromisos de les seves bandes eren incompatibles.

El principal motiu de que Mike Portnoy deixi Adrenaline Mob és la seva participació en una nova súper banda que porta per nom The Winery Dogs i està formada pel mateix Portnoy, acompanyat del vocalista i guitarrista Richie Kotzen i el baixista Billy Sheehan. El proper mes de juliol veurà la llum el disc debut de la banda, sota el títol homònim al nom, The Winery Dogs, el qual vindran a presentar a Barcelona el 21 de setembre, a la Sala Apolo.

I, si hem parlat de Mike Portnoy, en el clàssic d'aquesta setmana volem parlar de la seva banda original i de la que en va ser fundador: Dream Theater. Els americans editaran un nou disc en breu que portarà per títol Dream Theater, el primer disc homònim de la banda, i veurà la llum el proper 24 de setembre; per altra banda, el 29 de juliol, James LaBrie editarà un nou treball en solitari, Impermanent Resonance, després de l'èxit aconseguit amb Static Impulse del 2010.

Una vegada repassat el present i futur, anem al passat, concretament a l'any 1992, quan Dream Theater editava el seu segon disc d'estudi, Images and Words; aquest és el disc amb més èxit comercial de la banda i el que conté l'únic tema que la banda ha aconseguit col·locar dins del Top10 de l'emissora Billboard Mainstream Rock Tracks. El tema en qüestió, un dels més coneguts de la banda, és aquest: Pull Me Under.