dilluns, 6 de juny del 2011

El Moment "Friki" de la Setmana # 107

La banda americana Disturbed va editar, a finals de l'estiu de 2010, el seu cinquè disc d'estudi sota el nom d'Asylum. El successor de Indestructible va rebre molt bones crítiques i molts fans catalans esperaven veure'ls damunt de l'escenari el proper 22 de juny a la Sala Razzmatazz.

I ho dic en passat, perquè el concert de Disturbed a Barcelona i tota la segona part de la seva gira europea s'ha cancel·lat; els motius, segons un comunicat de la mateixa banda, són l'encariment del preu del petroli i les despeses que suposaria per la banda creuar-se Europa de dalt a baix.

Sent una mica crític, podria dir que el preu del petroli ha baixat en els 2 darrers mesos i, fent una previsió realista de la venta d'entrades pels concerts de Disturbed, les despeses en combustible estarien més que cobertes... però ells ho han decidit així i milers de fans s'hauran d'esperar a que tornin a venir perquè, recordem, ha estat una cancel·lació, és a dir, no posposen el concert per una altra data propera.

Tot i així, com que estem en el moment "friki", ens centrem amb el tema I Still Haven’t Found What I’m Looking For, el bonus track del darrer treball dels americans i una gran cover dels irlandesos U2.