dissabte, 7 de maig del 2011

El Clàssic de la Setmana # 108

Per aquesta setmana us proposem un clàssic que ens arriba des de Los Angeles, Califòrnia, de la mà dels W.A.S.P. Aquesta banda de rock i heavy metal es va formar l'any 1982, apareixent en la mateixa escena musical on, uns anys abans, ho havien fet bandes com Ratt o Mötley Crüe.

Sobre les inicials del nom de la banda, hi ha moltes variants sobre el seu possible significat: diuen que el més possible és que faci referència a White Anglo-Saxon Protestant; altres aposten per We Are So Powerful o We Are So Perfect. Tot i que, en una entrevista a mitjans dels '80, la banda va afirmar que volia dir We Are Sexual Perverts.

Dos anys després de la seva formació, l'any 1984, editaven el seu disc debut, sota un nom no gaire clar; en l'edició en vinil apareixia el títol Winged Assassins, i en l'edició en K7, les paraules I Wanna Be Somebody es podien llegir en gran com a nom del disc. Actualment, l'àlbum es coneix simplement com W.A.S.P.

Una curiositat del disc és que, el clàssic Animal (Fuck like a Beast), va ser eliminat del disc per la mateixa discogràfica; posteriorment, es va editar el tema en format single al Regne Unit i, anys després, en la típica reedició de l'àlbum, es va poder acabar incorporant.

Avui però, us proposem un altre tema: us deixem amb L.O.V.E. Machine!!