dijous, 23 de desembre del 2010

El Clàssic de la Setmana #93

El darrer clàssic de l'any el dediquem a una de les quatre grans bandes del thrash metal americà; els Megadeth, banda que es va formar després de l'expulsió de Dave Mustaine de Metallica.

Com que és hora de fer balanç d'aquest 2010, els americans han estat notícia per diverses coses: Dave Ellefson, el baixista original de la banda ha tornat a la formació després de la seva marxa l'any 2002. Per altra banda, el 31 de març van gravar el seu concert del Hollywood Palladium, on van commemorar el 20è aniversari del disc Rust in Peace; el 7 de setembre es posava a la venta el DVD Rust in Peace Live.

Però un dels esdeveniments més grans en els que va participar Megadeth durant aquest 2010 va ser en el Sonisphere; i no van estar sols! Van tocar, per primera vegada a la història, juntament amb Metallica, Slayer i Anthrax! D'un dels concerts, se'n va editar una caixa anomenada The Big 4 Show, imprescindible per qualsevol amant del thrash metal.

Per tant, els hi hem fet un lloc en el darrer programa i us deixem amb el videclip del tema Peace Sells, inclòs dins del disc Peace Sells... But Who's Buying? de 1986.

De cara l'any 2011, Mustaine va anunciar l'edició d'un nou disc, una gira conjunta durant els mesos de març i abril amb Slayer i la participació en una altra gira dels The Big 4 en algunes edicions del Sonisphere, com les de França o el Regne Unit.