dimecres, 15 de setembre del 2010

Breus #23

Presentació del Dimefest IV

El proper dissabte 4 de desembre, la Sala Heineken de Madrid acollirà la quarta edició del festival Dimefest, un esdeveniment en homenatge al que va ser guitarrista de Pantera, Dimebag Darrel.

Aquest any, el festival comptarà amb les actuacions de bandes com Hamlet, Angelus Apatrida, The Eyes, Vita Imana i moltes altres bandes, convertint-se en el cartell més ambiciós que ha tingut el festival fins el moment.

Com en l'últim any, durant el festival es rifarà una guitarra elèctrica Dean i tot l'esdeveniment es filmarà per l'edició d'un DVD. El proper 1 d'octubre es posaran a la venta les entrades a un preu de 12€ les anticipades i 15€ a taquilla el mateix dia del festival.

----------------------

Adéu a Metalium

L'any 1998, la ciutat alemanya d'Hamburg veia el naixement d'una banda de power metal tradicional: Metalium. Després de gairebé 13 anys de carrera, 9 àlbums i 2 DVD's, els seus membres actuals han decidit posar fi a la formació.

Henning Basse a la veu i teclats, Tolo Grimalt i Matthias Lange a les guitarres, Lars Ratz al baix i Michael Ehré a la bateria seguiran en els seus projectes que tenen en paral·lel amb Metalium, pel que podrem seguir veient-los en directe.

Abans de que la separació sigui un fet, faran una gira de comiat per la posterior edició d'un disc en directe que també incorporarà alguns temes inèdits d'estudi i un recull de fotografies de la banda. Aquesta gira comença a Espanya, tot i que no en ciutats habituals; les darreres oportunitats per veure'ls en directe són:

21/10/10 a Mallorca
22/10/10 a Múrcia
23/10/10 a Burgos
14/10/10 a Donosti