dilluns, 15 de febrer del 2010

El Clàssic de la Setmana # 69

Aquesta setmana, fent un cop d'ull a la pàgina web de MariskalRock, hem pogut saber els resultats de les votacions populars dels millors artistes del 2009; moltes són les categories a votar i, pel clàssic d'aquesta setmana, hem escollit un tema del segon millor baixista, escollit pels visitants de la pàgina web.

En primera posició dins d'aquesta categoria hi trobem a Niko del Hierro, baixista de Saratoga; en segona posició Pepe Bao, dels Obús! La banda es va formar a principis de la dècada dels '80 a Madrid, sent una de les bandes que millor va assimilar l'estètica, l'esperit i l'actitud de la coneguda NWOBHM. Després de diferents canvis en la formació i, fins i tot, una aturada temporal, van tornar l'any 1996. Durant aquesta aturada però, els membres van aprofitar per entrar en altres projectes, però mai deixar de banda el heavy metal.

El passat 2 de febrer van posar a la venta el seu darrer treball, Cállate; però avui ens centren en el seu primer disc, Prepárate, de 1981 (ja ens avisaven del que venia!), s'inclou el tema Dosis de Heavy Metal!