dimarts, 9 de desembre del 2008

The Old School Fest

El passat 29 de novembre, els membres de Kalimetal ens vam desplaçar fins la Sala Mephisto per veure en directe als grups barcelonins Simm, Aggression i els nostres amics Hapax.

Els primers en actuar van ser els joves Simm; amb una aparença molt a l'estil glam rock, les seves influències a Metallica, The Ramones o Anthrax es van deixar veure i escoltar damunt l'escenari. Era la primera vegada que els escoltavem (en el seu myspace no hi trobem res per escoltar) i ens vam emportar una gran sorpresa.

Aggression van ser els segons en pujar a l'escenari. Aquest era l'últim concert que feien a Barcelona, ja que ara estan gravant el que serà el seu àlbum debut, després de l'edició de l'EP Thrashing Your Brain; Pol Luengo a la veu i guitarra solista, Oscar Reka a la segona guitarra, Sergio Soto al baix i Sergio García a la bateria formen la banda. Van descarregar els temes d'aquest EP i molts altres, portant el thrash metal a la sala.

Per acabar el festival, Hapax va descarregar temes dels seus àlbums Epílogo i Mentes en Blanco, temes que el públic assistent va cantar juntament amb Oscar Lecina, cantant i guitarra de la formació, que tot i que arribava tocat de la veu, va oferir un concert impressionant; Rubén Pérez, el nostre "Chiqui", no parava de fer volar el seu cabell a ritme de la música i Alberto Agulló va fer tronar la Sala Mehisto amb la seva potència a la bateria. A més, el concert va servir per presentar el nou guitarra de la formació, Ángel Romero.

Els tres grups que van actuar eren completament diferents, però tots ells van oferir una molt bona nit de heavy metal a la sala barcelonina. Haurem de seguir molt d'aprop a les tres bandes i les intentarem portar al nostre programa perquè ens parlin, sobretot, dels seus projectes futurs, que de ben segur que en seran molts.


1 comentari:

Anònim ha dit...

Heyy Moltes gràcies per la crònica, i per venir al concert ;)
Bueno per si hos interesa tornem a tocar el 10 de gener al mephisto.
Estem en contacte y una abrazada de tota la banda SIMM.