dimecres, 9 de juliol de 2008

Gran Concert a la Vista!!

El passat dilluns dia 7 de juliol vaig rebre un mail que m'apropava la següent notícia:

El dimarts 3 de febrer de 2009, la Sala Apolo acollirà el doble concert de DragonForce i Turisas; els anglesos i finlandesos s'han posat d'acord i faran una gira conjunta per Europa i ens visitaran a principis d'any.

DragonForce, la banda plurinacional afincada a Londres presentarà el seu quart treball, Ultra Beatdown, editat per Universal; un dels discos més esperats per aquest 2008 i que sortirà a la venta el proper 25 d'agost. Visiteu el seu myspace i escolteu el primer tema del disc

Acompanyant-los, trobarem a la banda finladesa de viking metal, Turisas; un grup que destaca per la seva espectacular escenografia i que ens aproparà els temes del seu darrer treball, The Vagarian Way, editat per Century Media. Un àlbum que em permeto recomanar des del primer fins l'últim tema. En la reedició hi podrem trobar el nostre moment "friki" Rasputín. Escolteu algun dels seus temes al myspace.

Sense dubtar-ho ni un moment, crec que aquesta és una molt bona notícia; serà perquè són dos dels meus grups preferits? Ens veurem a la Sala Apolo per escoltar i cridar els seus temes.