dimarts, 10 de juliol del 2012

II Aniversari de "Metaleros de Catalunya"

El proper dissabte 14 de juliol, la Sala KGB del barri de Gràcia, viurà la celebració del II Aniversari de Metaleros de Catalunya, un grup del Facebook on s'hi troben congregats més de 3000 membres, tots ells amb una particularitat comuna: el heavy metal!

Per aquesta celebració han preparat un concert amb les actuacions de Mike Zágora, Nyctophobia, Katarsick, Karlahan, Drakum i Health Healer, a partir de les 19h; tot i això, la festa s'allargarà fins a les 06h del diumenge, amb una sessió a la Sala Bunker. Onze hores non-stop de bon heavy metal a preus molts raonables pels temps que corren!!


A les 19h s'obriran les portes de la Sala KGB per, només mitja hora després, començar amb les actuacions: el primer en pujar a l'escenari serà Mike Zágora, un virtuós de la guitarra, format als Estats Units i fundador i professor de la Heavy Rock School. Mike va començar a tocar amb només 13 anys i, després de passar per un munt de bandes, ens demostrarà del què és capaç de fer amb les sis cordes.

A partir de les 20:15h, serà el torn dels badalonins Nyctophobia. Aquesta banda de death metal clàssic està formada per Nocte a la veu, Ø i Frostfang a les guitarres, Beast al baix i Dreth a la bateria. Seguiran presentant els temes de la seva primera demo, editada el passat 2011, sota el títol Ritual I - Summoning the abyss.

Els següents a pujar a l'escenari seran els barcelonins Katarsick, la banda de thrash metal formada l'any 2004, que esperen començar la seva actuació a partir de les 21h. Xoan a la veu, Will i Txus a les guitarres, Cristian al baix, Miquel a la bateria i Colone a les percussions, actualment es troben en procés de producció d'un disc, del qual podrem escoltar algun tema en el concert del dissabte.

La nit seguirà amb l'actuació de Karlahan, una banda de death metal progressiu i simfònic formada l'any 2006 a Barcelona; ells són Iban De Dios a la veu, Xavi Diví i Sergi Gracia a les guitarres, Sergi Nuez al baix i Jordi Farré a la bateria. Al 2007 van debutar amb la demo Twilight i estan a punt de presentar el seu primer llarga durada, A Portrait of Life, del qual esperem escoltar algun tema.

A partir de les 22:30h, la festa agafarà un altre caire amb l'actuació dels barcelonins Drakum. La banda es va formar el 2009 i, el passat 2011 van editar la seva primera demo, Around the Oak, que l'han presentat per un munt d'escenaris, arribant a participar en la semifinal de la WOA Metal Battle del passat mes de maig. Drakum són Javi a la veu, Marc i Feni a les guitarres, José Luís al baix, Caleb al violí, Conrad a la bateria i Paula als teclats.

I per tancar la nit, a partir de les 23:15h, tornarem a gaudir del directe dels barcelonins Health Healer; aquesta banda de heavy metal formada l'any 2010 ja els vam poder veure en la darrera edició del Goblin Fest amb Joan Rello a la veu, Ricard Tapias i Álvaro Clemente a les guitarres, Gabriel Balcells al baix i Josep G Font a la bateria. Seguiran presentant els temes de la seva primera demo.

Les entrades anticipades pels concerts les podeu aconseguir a la botiga Asgard Metal Shop, al carrer Rocafort número 11, al preu de 6€. El mateix dia, les entrades a taquilla costaran 8€.

Però la celebració no acabarà aquí, ja que la festa seguirà a la Sala Bunker, amb les sessions dels Dj's Violent Bass (Riot of Violence) i Tomás Aldas (Metalzone). Les entrades per la sessió estaran a 5€ si assistiu al concert i 7€ si hi aneu directament.

Per més informació, podeu visualitzar el grup de Metaleros de Catalunya al Facebook o l'esdeveniment de la celebració! No us ho podeu perdre!