dimecres, 22 de febrer del 2012

Concert Leaves' Eyes + Atrocity + DiM + Embellish

El proper 2 de març, RRS Promo ens ha preparat un quàdruple concert a la Sala Mephisto amb les bandes alemanyes-noruegues Leaves' Eyes i Atrocity, la navarresa Diabulus in Musica i la catalana EmbellisH.

Els caps de cartell, Leaves' Eyes, liderats per Liv Kristine a la veu, presentaran el seu darrer treball, Meredead, editat el passat 2011. Tot i fer gairebé un any des de la seva edició, els seus temes encara no s'han pogut escoltar en directe a Barcelona. La seva última visita, a la Sala Salamandra, va servir per presentar els temes de Njord.

El concert també servirà per presentar els dos nous membres de la banda: el baixista J.B. van der Wal, qui va entrar a la banda després de l'expulsió d'Alla Fedynicht (qui també va deixar Atrocity) i del bateria Felix Born, qui entra en substitució de Roland Navratil, qui ha hagut de deixar la banda per causes personals. La banda l'acaben de formar Alexander Krull a la veu masculina i Thorsten Bauer i Sander van der Meer a les guitarres.

La banda està anunciant aquests dies els concerts de la península amb el següent vídeo:


L'altra banda alemanya que compartirà l'escenari de Sala Mephisto serà Atrocity; o el que és el mateix, Leaves' Eyes sense Liv Kristine, tot i que la vocalista ha col·laborat en alguns dels temes de la banda.

El show de la banda estarà centrat en dos dels seus discos més aclamats: Werk 80 i Werk 80 II, discos de versions de temes clàssics de bandes com Tears for Fears, Gloria Jones, Duran Duran, Depeche Mode, A-Ha o Eurythmics per citar-ne algunes. El seu concert serà com un remember metalero de temes de tota la vida.

Els navarresos Diabulus in Musica editaran el seu nou disc el proper 29 de febrer i, només dos dies després, l'estaran presentant a la Sala Mephisto sense donar temps per aprendre les lletres dels nous temes. The Wanderer, el nou disc de la banda liderada per Zuberoa Aznárez ha comptat amb la col·laboració de Mark Jansen, d'Epica, a les veus guturals de tot el disc.

De moment només s'ha deixat escoltar el single del disc, Sceneries of Hope, del qual també n'han gravat un videoclip:


I la darrera banda que ens queda per repassar són els nois de Terrassa, EmbellisH. Ja els vam poder veure i escoltar al Ripollet Rock del passat estiu i el seu metal gòtic i, actuant només al concert de Barcelona, descarregaran els temes del seu disc Blindead, el més nou de la banda.

Nosaltres no hi pensem faltar en aquest concert... i vosaltres?