divendres, 29 d’abril del 2011

El Clàssic de la Setmana # 107

El clàssic d'aquesta setmana ens arriba de la mà d'una de les bandes més veteranes que queden en actiu de l'escena del heavy metal: ni més ni menys que dels britànics Judas Priest!

La banda es va formar l'any 1968 a Birmingham gràcies, entre d'altres membres, al guitarrista K.K.Downing qui, el passat 20 d'abril, anunciava la seva sortida de la banda per diferències amb la resta de la banda i la seva gestió. Tot i això, els plans dels britànics no varien i el seu Epitaph World Tour seguirà endavant amb la col·laboració de Richie Faulkner, amb qui visitaran el Pavelló Olímpic de Badalona el proper 2 d'agost, juntament amb Saxon i Motörhead.

L'any 1984, la banda editava el seu novè disc d'estudi, Defenders of the Faith, que mesos abans havia estat gravat a Eivissa. Durant el tour de presentació de l'àlbum, el van tocar gairebé sencer; i diem gairebé, perquè es van deixar de tocar un únic tema. El tema en qüestió no va ser interpretat en directe fins el tour de presentació del disc Nostradamus, del 2008, on van aprofitar per tocar temes que mai havien sonat en directe.

Precisament, aquest tema que va trigar 24 anys a sonar damunt d'un escenari, és el que us proposem aquesta setmana! A veure què us sembla aquest Eat Me Alive, amb un muntatge una mica violent!!