dimecres, 1 de desembre del 2010

Nou disc de Sirenia


La banda noruega presenta el seu nou treball

Dos anys menys dos dies és el que tarden els noruegs Sirenia en editar un nou treball; si el passat 23 de gener de 2009 editaven el seu The 13th Floor, el primer amb la vocalista Ailyn, el proper 21 de gener de 2011 és la data en que veurà la llum el cinquè disc d'estudi de la banda.

El 9 d'abril de 2008, la banda anunciava l'entrada de la nova vocalista, Ailyn, sortida del programa televisiu Factor X, qui passaria a ocupar la plaça vcant que va deixar la marxa de Monika Pedersen. Com ja ens van anunciar en l'entrevista que els hi vàrem fer (la podeu escoltar en el Kalimetal #64), Ailyn havia entrat a la banda per quedar-s'hi durant molt de temps!

Van venir a presentar el seu darrer treball el passat 17 de setembre de 2009 (podeu veure les fotos i llegir la crítica aquí) i, des d'aquell dia, el projecte en solitari de Morten Veland, Mortemia, no ha entorpit la creació d'un nou disc de la banda.

The Enigma of Life sortirà a la venta a través del segell Nuclear Blast i, a banda d'un bonus track en castellà, inclourà els següents temes i tindrà la següent portada:

01) The End Of It All
02) Fallen Angel
03) All My Dreams
04) This Darkness
05) The Twilight In Your Eyes
06) Winter Land
07) A Seaside Serenade
08) Darkened Days To Come
09) Coming Down
10) This Lonely Lake
11) Fading Star
12) The Enigma Of Life
13) Oscura Realidad (bonus track)
14) The Enigma Of Life (acoustic version; bonus track)

Si voleu escoltar en primicia un avançament d'aquest nou àlbum, no us perdeu el vídeo que us deixem a continuació! Petits tastets d'algunes de les cançons que conformaran el disc, que ja esperem amb moltes ganes!!