dilluns, 8 de març del 2010

El Sonisphere no repeteix a Barcelona


La setmana passada ens arribava una notícia que, a molts de nosaltres, ens va posar de molt mala llet!! A principis d'any es va començar a sentir a parlar de la segona edició del festival itinerant Sonisphere, anunciant noves parades europees i les primeres bandes per algunes de les ciutats participants.

L'expectació era màxima, per veure quins grups vindrien a Espanya, ja que els quatre grans del thrash americà (Metallica, Megadeth, Slayer i Anthrax) havien decidit reunir-se per fer una gira conjunta; i tot apuntava a que Barcelona podia ser una de les ciutats escollides per la reunió de les quatre bandes.

Però dimecres 03 de març al matí, va tenir lloc la roda de premsa de presentació del festival a Espanya. Sense conèixer els motius, s'ha decidit traslladar el festival al recinte Getafe Open Air (no queda tant bé com Wacken Open Air) i ampliar-lo a dos dies!! Un nou espai de 50.000 metres quadrats de zona verda on es podrà acampar durant els dies 9 i 10 de juliol, dies de celebració de la segona edició del Sonisphere.

Els caps de cartell d'aquesta edició són Rammstein, Faith No More, Heaven & Hell i Alice in Chains; però ja hi ha moltes més bandes confirmades, com poden ser Megadeth, Slayer, Anthrax (Metallica no vol repetir en països on ja va tocar en la primera edició), Bullet For My Valentine, Coheed and Cambria i moltes més bandes per confirmar.

Amb resignació, així és com veiem els amants del heavy metal aquest canvi d'ubicació i, a Barcelona, ens sembla ser que ens hem de conformar amb festivals independents o la Festa de la Mercè, dedicada a tothom excepte nosaltres!!

Si encara teniu ganes d'anar al Sonisphere, les entrades es posen a la venta dilluns dia 08 de març per un preu de 85€ més despeses amb dret d'acampada fins el 15 d'abril. A partir d'aquesta data, es desconeix el preu final del festival. Jo, de vosaltres, no hi aniria!!