dimarts, 16 de juny del 2009

Breus # 05

Els britànics Whitesnake van rellançar el seu exitós disc Slip of the Tongue, originalment editat l'any 1989, en motiu del 20è aniversari; però l'edició s'ha publicat amb un error. El track 14, una versió en directe del tema Judgment Day, no està al disc.

Si algú de vosaltres ha comprat aquest àlbum, heu d'enviar el CD (sense la caràtula) a EMI perquè puguin corretgir l'error; la discogràfica retornarà l'àlbum correctament via correu postal. Per més instruccions, en anglès, podeu accedir a aquest enllaç.

-------------------------

El guitarrista de la banda americo-noruega Kamelot, Thomas Youngblood, ha fet un comunicat referent al proper disc de la banda. En ell comenta que tots els membres del grup es troben a Alemanya per començar els assajos de pre-producció del nou àlbum; estan esperant amb moltes ganes les gravacions de les noves idees que han inspirat els temes del nou disc.

D'aquest nou treball no se sap ni el títol, ni el llistat de temes que el composaran ni la data de llançament; el que si se sap és que Sascha Paeth, prestigiós productor i baixista de moltes bandes i gran amic de Tobias Sammet, s'encarregarà altra vegada de la producció del disc.