dimarts, 28 d’abril del 2009

Concert Def Con Dos

El passat dissabte 4 d'abril, la formació creada entre Vigo i Madrid, els Def Con Dos, van presentar el seu darrer treball a la Sala Razzmatazz 2. Després del seu 6 Dementes contra el Mundo d'ara fa 3 anys, tornaven a Barcelona amb un altre àlbum polèmic, Hipotécate Tú.

Ens van citar a la sala en un horari on ens pensàvem que hi hauria actuació d'alguns teloners, però ens vam haver d'esperar una bona estona abans que els components del grup fessin aparició a l'escenari. César Strawberry, Juanito Sangre i Peón Kurtz a la veu, Manolo Tejeringo a la guitarra, J. Al Ándalus al baix i Kiki Tornado a la bateria començaven el concert amb el tema que obre i li dóna nom al nou treball, Hipotécate Tú.

No van faltar temes com El Día de la Béstia, Basta de Buen Rollo, Tuno Bueno, Tuno Muerto, No Digas Nada; això si, els que repetien actuació, van trobar a faltar el tema Ultramemia, una cançó gravada en 4 idiomes (català, castella, euskera i gallec) que, quan actuaven a Barcelona, era ja un clàssic escoltar-la en català.

Us deixem una mostra del concert en format fotogràfic!!