dissabte, 3 de gener del 2009

Ja queda menys!!!

El dimarts 3 de febrer de 2009, la Sala Apolo acollirà el doble concert de DragonForce i Turisas; els anglesos i finlandesos s'han posat d'acord i faran una gira conjunta per Europa i ens visitaran a principis d'any.

DragonForce, la banda plurinacional afincada a Londres presentarà el seu quart treball, Ultra Beatdown, editat per Universal; un dels discos de 2008 que va sortir a la venta el passat 25 d'agost. Visiteu el seu myspace i escolteu algún dels temes de l'àlbum, que valen molt la pena!

Acompanyant-los, trobarem a la banda finladesa de viking metal, Turisas; un grup que destaca per la seva espectacular escenografia i que ens aproparà els temes del seu darrer treball, The Vagarian Way, editat per Century Media. Un àlbum que em permeto recomanar des del primer fins l'últim tema. En la reedició hi podrem trobar el nostre moment "friki" Rasputín. Escolteu algun dels seus temes al myspace.

Sense dubtar-ho ni un moment, crec que aquesta és una molt bona notícia; serà perquè són dos dels meus grups preferits? Ens veurem a la Sala Apolo per escoltar i cridar els seus temes.