dijous, 13 de març del 2008

El Clàssic de la Setmana # 14

Aquesta setmana li dediquem al nostre clàssic a un grup veterà dins l'escena del heavy metal i, sobretot, del glam metal.

La banda es va crear el 14 de febrer de 1973, quan el guitarrista Jay Jay French es va unir a la formació Silverstar. El cantant de Silverstar, Michael Valentine, va suggerir canviar el nom del grup pel de Twisted Sister i, poc després, ell i el guitarrista Billy Diamond van deixar la banda.

French es va posar en contacte amb Eddie "Fingers" Ojeda, un amic seu que es va unir com a segona veu i segona guitarra. Twisted Sister es va acabar de tancar amb Kevin John Grace a la bateria i Kenny Neill al baix, sent aquesta la primera formació de la banda; posteriorment, el grup aniria patint diversos canvis.

Però el grup s'acabaria de formar amb l'entrada de Dee Snider l'any 1976, exercint com a principal vocalista i compositor. L'any 1984 editen el seu tercer treball sota el nom de Stay Hungry, on a banda de Burn in Hell i We're not Gonna Take It s'inclou també l'èxit que ocupa la secció d'aquesta setmana.

Va arribar a la posició #68 de les llistes d'èxits americanes i el seu videoclip es podia veure constantment per la cadena televisiva MTV. Avui el podeu veure aquí; us deixem amb I Wanna Rock dels Twisted Sister.