dimarts, 16 d’octubre del 2007

ComenÇem!!!!!


Eiii "metaleros" i "metaleres"!! Ja som aki per fotre una mica de canya!! Començem aquest blog a veure si podem entre tots fer que sonem millor!! Envieu-nos comentaris, llista de cançons preferides, etc.. estem oberts a tota classe de comentaris i propostes!

Entre tots farem que això rutlli!! També penjarem tots els programes que s'emetin per Ràdio Tiana, així podreu escoltar-los sense cap problem!!

Us Esperem!!!!!

5 comentaris:

Anònim ha dit...

menos folklore y más harcore!! :P

Unknown ha dit...

eiiiii penyaaa!!!! espero que os vagi molt be el programa i el blog, teniu tot el meu supor ya ho sabeu!! si necesiteu cualsevol cosa ya sabeu on soc, enkara que jo soc mes de nu-metal pero weno alguna ma sempre podre fotre, jejeje.
arriiibaa el metal!!!

davinia6 ha dit...

M´ha agradat la vostra pagina molt aquesta de cogenes, Enorabuena, ja se que és metal peró es podia encaixar per hay una mica de techno(Depeche Mode)jejeje, ja es que é altre mundillo bo, heyyyyyyyyy molts petons.

Anònim ha dit...

Satxoska tranquila que posarem coses bastant canyeres...clar que si Fatnan! el nu-metal és una subcategoria del heavy, per tant, sempre hi haura un espai pels grups d'aquest estil no et preocupis...Davinia6, si és veritat que Depeche Mode és més techno i electrònic, però hi ha grups metal que versionen temes seus, per tant, segur que posem algun tema...espero que feu publicitat i que formem una comunitat ben "guapa"...ens veiem aviat...petons per tothom

Anònim ha dit...

Ei!! q frikis sou!com mola!jajaja!
Nomes dir que anim amb aixó i que ja passarem a veure les novetats.
A veure si posseu alguna cossa de Linkin Park i Evanescence eh?!

Vinga! ens veiem per MARINA!!!

Javi--> Made in "Lobo"
Ruth--> Petonets a tots 2!